Nieuws

 

6

     mei      2018

 

Uitzingen in Meersel Dreef

Wat een zalig weer was het deze keer in Meersel Dreef!! Na een heel gezellige dienst, koffie en traktatie van Pastor Luc en het bezichtigen van alle trekkers die zijn gezegend die dag, hebben we in de tuin van de kerk een mooie foto mogen maken en zijn daarna heerlijk op het terras neergestreken. 

 

Lees verder

 

15

  april   2018

 

Uitzingen in De Blauwe Kamer

We noemen het nog steeds de Blauwe Kamer, maar het heet tegenwoordig Koninklijke Visio De Blauwe Kamer. Maar we zijn nog steeds heel welkom en de bewoners en begeleiders vonden het (mee-)zingen weer heel gezellig. 

 

Lees verder


21

  januari 2018

 

Uitzingen in Weert

Zo aan het begin ven het nieuwe jaar zijn we uitgenodigd om te komen zingen in de kerk De Verrezen Christus in Weert. Daar hebben we een gezellig dagje uit van gemaakt!

 

Lees verder

 

22

  december 2017

 

Uitzingen in Vuchterhage, ons kooravondje en de Kerstmis

De bewoners van Vuchterhage zijn weer getrakteerd op een kerstconcert van het JJK. Er was zelfs een bewoner zo enthousiast dat hij ging mee zingen!

Hierna hebben we ons eigen kerstavondje gevierd en op de zondagavond was het tijd voor de Kerstmis in de eigen kerk.

Lees verder


5

  november 2017

 

Uitzingen in Udenhout

We krijgen er steeds meer tradities bij: het zingen in Udenhout is ook een jaarlijks terugkerend feit! We hebben gezellig gezongen met het bewonerskoor de Sing-Song-Zangers.

 

Lees verder

 

22

  september 2017

 

Koorkamp!!!

Voor de eerste keer waren we neergestreken in de Roerdomp in Westelbeers. De accommodatie was geweldig, het weer fantastisch en de sfeer onnavolgbaar. Alles zat dus mee om er een geweldig weekend van de maken. En dat is dan ook goed gelukt!!

 

Lees verder

 

9

     juli      2017

 

Ontbijt en vakantieviering

Ook dit jaar hebben we ons koorseizoen afgesloten met een vakantieviering, voorafgegaan door ons traditionele vakantie-ontbijt. Samen met de ouders van koorleden hebben we de laatste viering voor de "vakantie-stop" opgeluisterd.

 

Lees verder

 

11

     juni      2017

 

Uitzingen/uitstapje Veere

Dit jaar zijn we een eindje weg gegaan voor ons uitstapje. We waren uitgenodigd om de komen zingen tijdens een Protestante viering in de Kleine Kerk in Veere. Hierna hebben we Veere kunnen ontdekken aan de hand van een door Paul gemaakt fototocht waardoor Veere inmiddels (bijna) geen geheimen meer heeft voor ons.

 

Lees verder

 

21

     mei      2017

 

Uitzingen in Meersel Dreef

Elk jaar is het weer een feestje om te mogen zingen in Meersel Dreef. Hartelijk welkom geheten door Pater Luc hebbende weer een dienst mogen ondersteunen. En daarna natuurlijk heerlijk de speeltuin in!

 

Lees verder

 

12

     mei      2017

 

TTF'je

We hebben er al bijna een heuse traditie van gemaakt: het TTF'je. Ook dit jaar was het een zeer geslaagde avond!!

 

Lees verder

 

22

    januari     2017

 

Samen zingen!

Na lange tijd hebben we weer twee keer gezonden met Gotiko uit Goirle. Eerst bij hen in de kerk, een paar weken later hebben we bij ons in de kerk de dienst opgeluisterd.

 

Lees verder


12

     juni     2016

 

Uitzingen in Zoutelande

Voor de eerste keer mochten we zingen in de R.K. Toeristenkerk St. Catharina in Zoutelande. In de openluchtkerk hebben we een leuke dienst opgeluisterd.

 

Lees verder

 

22

     mei     2016

Uitzingen in Meersel Dreef

Het is altijd heel gezellig om te zingen in de kerk in Meersel Dreef. Elk jaar worden we daar heel hartelijk ontvangen. En ook al is het wr niet gelukt om in de tuin te kunnen zingen: we hebben het reuze naar de zin gehad.

 

Lees verder

 

9

     mei     2016

Vaste dirigent

We hoeven niet meer op zoek naar een nieuwe dirigent. We hadden al een hele goede in huis! Van tijdelijk naar vast: Paul Jankowski is onze dirigent geworden!! We zijn er erg blij mee en wensen hem veel plezier!

 

 

 

12

    juli    2015

Ons megafeest!

Vandaag hebben we mogen vieren dat ons koor 50 (!) jaar bestaat met een geweldige viering onder de inspirerende leiding van (oud-) dirigenten Veerle, Rob en Frank. We hebben heel wat herinneringen op kunnen halen, hebben genoten van allen oude foto's en filmpjes en vooral de oude sfeer mogen proeven van zingen samen met zoveel (oud-) leden. We kunnen terugkijken op een geweldige dag met een bijna compleet gezongen dienst, een gezellige koffieronde en een sfeervolle middag.  

 Lees verder