Welkom op de site van JJK Franciscus

 

 

 

 

 

 

Jeugd- Jongerenkoor Franciscus stopt na 55 jaar!

Onder andere vanwege het teruglopende ledenaantal hebben we afgelopen jaarvergadering besloten om in februari 2020 te gaan stoppen met JJK Franciscus na bijna 55 jaar.

Het leek ons een leuk idee om "nog 1 keer JJK"  te organiseren om samen te zingen en elkaar te ontmoeten. We nodigen jullie van harte uit om nog 1 keer te komen meezingen en elkaar te ontmoeten op zondag 19 januari van 9.45 uur tot 15.00 uur.  We hopen op deze dag veel oud koor- en bestuursleden te mogen ontmoeten en nog een keer met een koor van meer dan 55 zangers een viering te verzorgen.

Tijdens het eerste deel van de dag stellen we jullie in staat om samen met het huidige koor weer ouderwets een viering mee te zingen. Inzingen doen we vanaf 9.45 uur en de viering start om 10.30 uur. We zingen huidige liederen maar ook liederen uit vroegere tijden. Deze worden gedirigeerd door de huidige en twee oud-dirigenten.

Na de viering is er in de ontmoetingsruimte gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij verzorgen iets lekkers bij de koffie en de lunch.

Natuurlijk repeteren wij eerst om de viering goed te laten verlopen. Daarom nodigen we jullie uit op onze repetities op woensdag 8 januari en woensdag 15 januari. Deze repetities zijn van 19.00 uur tot 20.15 uur in de Franciscuskerk.

Aanmelden voor "nog 1 keer JJK"? Dat kan via deze link. Kosten voor deze reŁnie bedragen 5 euro per persoon gelieve over te maken op rekeningnummer NL14ABNA0426968603 t.n.v. 'Jeugd Jongerenkoor' onder vermelding van je naam. Na aanmelding ontvang je ook een link om je betaling makkelijk over te kunnen maken.

In verband met de voorbereidingen graag aanmelden voor woensdag 8 januari. Je komst wordt bijzonder op prijs gesteld en mocht je nog andere oud koorleden kennen geef dit bericht dan gerust door!  

Met vriendelijke groet. Bestuur van Jeugd- Jongerenkoor Franciscus

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 14-11-2019  door de Webmaster

Copyright © 2017 JJK Franciscus. Alle rechten voorbehouden.

Bezoekersteller